Cum cumpăr ?

Plasarea de comenzi pe acest site se poate realiza în două feluri:

Comandă telefonică

Pentru a plasa o comandă telefonică este necesar să ne contactați telefonic la numărul afișat pe site. Un operator vă va oferi tot ajutorul necesar finalizării comenzii dvs.

Comandă prin email

Trimiteți comanda la adresa de e-mail: sau mergeți în pagina contact unde se poate folosi un formular.

Livrarea

Livrarea produselor se realizează dupa confirmarea telefonică a comenzii și după informarea dvs. privind ziua livrării. Vom estima livrarea produselor în funcție de câțiva factori foarte importanți: disponibilitatea produselor, durata de livrare, ora la care a fost plasată comanda.
 
Livrarea produselor în țară se realizează prin Fan Courier, informații despre programul livrărilor puteți găsi aici. În București, livrarea se realizează de un curier al nostru.

Costuri livrare

  • În țară: pentru comenzi a căror valoare depășește 150 RON, transportul este GRATUIT
  • București: pentru comenzi a căror valoare depășește 100 RON, transportul este GRATUIT, pentru comenzi mai mici se achită o taxă de 10 RON

Verificare

La primirea coletului (comenzii) vă rugăm să verificați, în prezența curierului, existența facturii fiscale. De asemenea, vă rugăm să verificați integritatea sigiliilor și a ambalajului. Produsele sunt sigilate în ambalajul original al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la destinație. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Coș cumpărături