Există celebrități care poartă extensii de gene?

Producătorii din domeniul esteticii nu s-au oprit doar la extensiile de păr. Ei au lansat o nouă modă care face ravagii printre star-urile de la Hollywood, extensia genelor. Printre divele care și-au făcut extensii se numără: Jennifer Lopez, Madonna, Kimberly Stewart, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Sheryl Underwood, Joanna Garcia, Kathy Griffin si Maggie Grace.

Unde se aplică extensiile de gene?

Extensiile de gene de aplică pe fiecare geană în parte fără să vă dea un aer nefiresc așa cum se întâmplă la folosirea genelor false.

Cât durează aplicarea lor și cât pot fi purtate?

Ele au o durabilitate de până la 2 luni, dacă sunt bine aplicate și nu atacă genele naturale. Nu mai aveți nevoie de mascara sau tuș. Aplicarea lor nu este dureroasă. Culoarea poate fi aleasă după gustul fiecăruia. Timpul necesar aplicării extensiilor este de la o oră la o oră și 30 de minute.

În ce constă procedura?

Se aplică, cu ajutorul unui aditiv special, care oferă rezistență și nu este invaziv genelor naturale dacă urmează protocolul  duratei de timp recomandat de producător .

Unde se plasează extensiile de gene?

Extensiile de genele sunt plasate între cele naturale. Totul durează între 30 de minute și 2 ore, în funcție de numărul de gene pe care îl doriți, iar în timpul procedurii nu există nici un fel de disconfort sau durere. 

Cât rezistă genele semi-permanente?

Genele semi-permanente rezistă până la 2 luni, nu se observă deloc că sunt false, iar oftalmologii nu au raportat niciun fel de intoleranțe și reacții adverse pentru ochi. Ele rezistă la apă, soare și în cazul folosirii solarului se protejează cu ochelarii speciali sub care recomandăm două discuri de cotton pentru o dublă protecție. Ele cad singure după aproximativ 3 luni. 

Cât costă aplicarea de extensii de gene?

Costul procedurii depinde de tipul de gene pentru care optați și de numărul acestora.

Coș cumpărături